Reparation efter bilolycka i Jönköping

23 februari, 2021

Vi fick ett akutuppdrag att återställa en bod som blivit påkörd av en bilist. Direkt då vi fick uppdraget
påbörjades planeringen av hur arbetet skulle kunna genomföras på plats i Jönköping utan några driftstörningar.

Därefter startades produktionen av ersättningsdelarna. Så snart som endast en vecka senare var vi tre personer från RM Mekatronik och en lokal elektriker på plats och efter en lång dag var boden åter i skick.
Jönköping Energi förser 1200 kunder, via denna bod, med fiberkommunikation. För att undvika ett driftstopp behövdes en snabb åtgärd för att kunna upprätthålla den fysiska säkerheten av boden och garantera att fiberkommunikationen fortlöper utan avbrott.

“Tycker att ni löste reparationen snabbt och proffsigt!”

Rickard Syrén
Jönköpings Energi AB

sv_SESvenska