Korjaus Jönköpingin auto-onnettomuuden jälkeen

23. helmikuuta 2021

Meille annettiin hätätehtävä autoilijan iskeytämän vajaan palauttamiseksi. Heti kun saimme tehtävän
Aloitettiin suunnittelu siitä, miten työ voitaisiin suorittaa paikan päällä Jönköpingissä ilman toimintahäiriöitä.

Sen jälkeen varaosien tuotanto aloitettiin. Heti vasta viikkoa myöhemmin olimme kolme ihmistä RM Mekatronikista ja paikallinen sähköasentaja paikan päällä ja pitkän päivän jälkeen vaja oli jälleen hyvässä kunnossa.
Jönköping Energi tarjoaa tämän kopin kautta 1200 asiakkaalle kuituviestintää. Seisokkien välttämiseksi tarvitaan nopea toimenpide, jotta pystytään ylläpitämään suojan fyysinen turvallisuus ja varmistamaan, että kuituviestintä jatkuu keskeytyksettä.

"Luulen, että ratkaisit korjauksen nopeasti ja ammattimaisesti!"

Rickard Sireeni
Jönköpings Energi AB

fiSuomi