VÅRT TJÄNSTEUTBUD

Våra tjänster

Telecom & fiber

Våra teknikbodar för telecom och fiber hjälper dig att skydda utrustningen som förser dina kunder med tillförlitligt internet. Med rätt innetemperatur och ergonomisk design kan du ha bättre övervakning på din utrustning än någonsin tidigare, samtidigt som service blir betydligt enklare.

Backup- & reservkraft

I fas med digitaliseringens fortgång förser vi företag och offentliga verksamheter med backup-system och speglingssystem för att skydda från potentiella avbrott. Vi erbjuder allt ifrån batterisystem till reservgenerator.

Vindkraft, militär m.m

Vi har även bred erfarenhet av att förse en mängd andra verksamheter med teknikbodar i skyddande syften. Allt ifrån militär, vindkraft & VA-system har kunnat utnyttja våra högkvalitativa sandwich-bodar för sina diverse syften.

Service & installation i befintliga siter

Vårt arbete slutar inte när produkten är levererad till er. Vi servar kontinuerligt era produkter och hjälper till vid eventuella problem.

19” system strukturell kabelförläggning

Ibland kan det bli rörigt. Vi hjälper er med strukturell fiberkabel- och patchförläggning mellan 19” stativ i befintliga byggnader. Vid eventuella driftsproblem blir en felsökning betydligt lättare om kabelförläggningen är strukturerad från början. Vi reder ut de problem som finns med slack.

sv_SESvenska